top of page

MARIJKE LEVELINK

0395055c-9086-4d85-bdf4-299da58311bf_edited.jpg
IMG_0957_edited.jpg
"In the midst of the story of your life, 
you can open now"

David Deida

DSC_0016_edited.jpg
Marijke Levelink | Coaching Training Counseling Haarlem
Marijke Levelink | Coaching Training Counseling Haarlem

Marijke (1959) heeft meer dan 30 jaar ervaring in begeleiding en ontwikkeling van mensen. Ze werkt o.a. als trainer en docent, coach-counselor, procesbegeleider.

 

Marijke, van oorsprong een boerendochter, had van jongs af aan al een enorme liefde voor de natuur en natuurlijke principes. Dit gegeven heeft ze in alles wat ze heeft gedaan en doet meegenomen. Zij is gestart als verpleegkundige en andragoloog en heeft lang gewerkt in klachtenbemiddeling / mediation, (interim) management in de zorg, en bij patiëntenorganisaties. Zij heeft opleidingen op dat gebied ontwikkeld en gegeven. 
Marijke is Coach & Counselor (opgeleid bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie & Tri-Energetica counseling Ricky Moore). Zij heeft zich geschoold in onder andere, Emotional Focussing Therapy (EFT), Systemisch werk, Emotioneel Lichaamswerk, meditatie (bij Jan Geurtz) en traditionele geneeswijzen, waaronder het Sjamanisme (Alberto Villoldo). Daarnaast is zij Mindfulness Trainer MBCT-MBSR en docent Vinyasa- en Yinyoga en is zij opgeleid in Trauma-Sensitive Yoga.
Vanuit Horus Consult, dat ze samen met haar partner Sander van Hesteren heeft, heeft ze al ruim 20 jaar een eigen praktijk, geeft ze diepgaande workshops en trainingen, is zij Herstelcoach in de letselschade en werkt ze als opleider voor de module Dynamisch Coachen bij Stress & Burnout en de module Counseling bij het Europees Instituut - de Baak.

 

Het werken met trauma liep hier jarenlang doorheen. Zij zag dit overal terug; bij de klachtenbemiddeling, in organisaties en teams en bij haar cliënten. Vanuit de combinatie van haar achtergrond heeft ze hier een eigen visie op ontwikkeld, die ze samen met collega Hilde Bolt heeft ondergebracht in Body Oriented Learning.
Daarnaast organiseert zij met collega-counselors reizen en events (persoonlijk werk) voor volwassenen en jongeren bij Contactwerk.

Haar hart ligt bij het komen tot de essentie, tot wat het echt over gaat in het begeleiden van diepe persoonlijke processen van mensen en groepen. Marijke is in staat om alle rust de veiligheid te bieden die er nodig is voor werkelijk diepgaande transformaties met een lichtvoetige toon.

bottom of page