MARIJKE LEVELINK

"In the midst of the story of your life, 
you can open now"

David Deida

Marijke (1959) heeft meer dan 30 jaar ervaring in begeleiding en ontwikkeling van mensen. Ze werkt o.a. als leidinggevende, coach en (klacht)bemiddelaar.

Ik zie het leven als een reis op weg naar heelheid. We hebben de gelegenheid te doen waarvoor we gekomen zijn, om onze essentie te leven. Voor ieder heeft dat een unieke vorm.

Mijn eigen reis begon vanuit afgescheidenheid, maar meer en meer leef ik mijn eigen leven, en steeds minder dat (naar de wensen) van anderen. Ik herken steeds meer mijn eigen stem en neem de ruimte die ik nodig heb.

De groei die ik ervaar in deze voortdurende zoektocht, maakt dat mijn passie persoonlijke ontwikkeling is, vergroting van bewustzijn van individuen, teams en organisaties. De weg die ik zelf heb afgelegd, elke ervaring, is deel van het materiaal geworden waar ik nu mee werk.

De grote uitdaging is voor mij om alles dat er is in het moment te accepteren en de handelingen te vinden die daaruit voortvloeien. Dat betekent dat ook dat deel van ons dat liever niet gezien wordt aan het licht komt. Maar donker is slechts de afwezigheid van licht. Door er licht op te zetten maken we kracht en vitaliteit vrij. We laten de verhalen uit ons verleden los en worden de verhalenvertellers van ons eigen leven.

Met behulp van de opleidingen verpleegkunde, andragologie, de ITIP-opleiding (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), de counsellortraining en de sjamanistische healingopleiding vind ik steeds meer de lichtheid en moeiteloosheid in het leven. In mijn werkervaring als verpleegkundige en manager in de (thuis)zorg, bij patiëntenorganisaties en als counsellor/coach en healer kan ik meer en meer mijn passie leven voor de reis die wij maken.

Heel graag reis ik een eindje met jou mee.

© copyright 2020 | fotografie en website: sander

    +31 (0) 23 5459770 | info@horusconsult.nl

Drususstraat 2
2025 BS Haarlem

hier en nu, de kostbare gelegenheid
  • Flickr Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon