top of page

SJAMANISTISCHE HEALING

Vindt nieuwe wegen om je leven te verrijken, zowel op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Nieuwsgierig?

Stel je vraag, of schrijf ons hieronder een korte schets van je situatie. 

Bericht ontvangen!

Je kunt het leven zien als een reis op weg naar heelheid. Je werkt en leeft meer en meer vanuit je essentie, en doet wat je te doen hebt. Sjamanistische healing helpt je op je reis als het ware met het maken van een nieuwe plattegrond. Je vindt nieuwe wegen om je leven te verrijken, zowel op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Wij gebruiken sjamanistisch werk als aanvulling op coaching en counselling. De technieken die wij gebruiken zijn gestoeld op het werk van Dr. Alberto Villoldo, psycholoog en medisch antropoloog. Voor meer informatie bezoek www.thefourwinds.com.

Sjamanistische Healing maakt gebruik van verschillende technieken, zoals illuminatie, soulretrieval en extractie.

De sjamanistische visie op het leven

Alles bestaat uit licht (lichte energie). We eten planten die zich voeden met licht en wijzelf bezitten allemaal een energetisch lichtveld dat ons fysieke lichaam omringt en informeert. Het energetische lichtlichaam bevat een afdruk van hoe we leven, ouder worden, genezen en hoe we mogelijk sterven.

Het energetisch lichtlichaam kan vervuild raken door zware energieën die we oplopen door traumatische ervaringen, negatieve denkbeelden over onszelf en vanuit onze omgeving. Zo'n ervaring wordt soms "bevroren" en vastgezet als een imprint in het energetisch lichtveld. Dit is een overlevingsstrategie van de persoonlijkheid die de pijn op dit moment niet aankan. Deze imprint informeert je en maakt je ontvankelijk voor bepaalde relaties, bepaalde ziektes en het bepaalt je gedrag.

Via sjamanistische healing wordt de imprint, de herinnering, weggenomen uit het energiesysteem en uit de cellen. Het biedt directe, krachtige en eenvoudige instrumenten om de klacht bij de oorsprong aan te pakken.

Healingstechnieken

Illuminatie of verlichtingsproces

In het sjamanisme bestaan er geen goede of slechte energieën. Er bestaan wel donkere of zware energieen die moeilijk te verteren zijn en lichte energieën die voeden en het leven steunen. De donkere energieën moeten als het ware worden verbrand, verteerd, om weer tot licht te transformeren. Dit kan gedaan worden met behulp van een illuminatie of verlichtingsproces. In een illuminatie worden de imprints, die de ontwikkeling remmen of blokkeren, uit het energieveld verwijderd en met licht overschreven. Hierdoor worden zij getransformeerd tot bronnen van kracht en kan je werkelijk vrijheid ervaren. Vaak leidt dit tot diepe ontspanning en rust. Het wordt gemakkelijker negatief gedrag en emoties te veranderen.

Soul loss en soulretrieval

Een schokkende, traumatische gebeurtenis kan leiden tot dissociatie. Je maakt je als het ware los van je lichaam om de pijn van het trauma niet te hoeven voelen. Soms keert een dergelijk gefragmenteerd deel niet terug (soul loss of zielsverlies). Dit leidt tot een dysbalans, tot verlies van een deel van de vitale energie. Hierdoor wordt je functioneren belemmerd of heb je het gevoel niet helemaal jezelf te zijn. Je raakt het contact kwijt met je kracht, essentie, passie, levenslust of doel in je leven.

Het zieledeel dat zich heeft afgesplitst is bewaard gebleven. Soulretrieval is een techniek waarbij de sjamaan een reis maakt om het zieledeel terug te halen. Er worden hulpbronnen aangeboord om de relatie met het zieledeel te herstellen, zodat het leven hiermee in de dagelijkse werkelijkheid mogelijk wordt.

Solid extractie of extractie van vaste, gekristalliseerde energie

De meeste 'zware' energieën verbranden in de aura door de illuminatie. Toch kunnen sommige kristalliseren en verbranden daardoor niet meer. Zij vormen een blokkade voor de levensstroom. Deze blokkades kunnen ontstaan door trauma's uit de kindertijd of aanhoudende boosheid, jaloezie of negatieve gedachten over onszelf of vanuit onze omgeving. Binnengedrongen energieën kunnen zich uiten als een lokale pijn, ziekte of depressie. De blokkade is geconcentreerd en wordt daarom handmatig verwijderd en met licht behandeld.

Extractie van vloeibare energie of entiteiten

Ook bestaat er meer vloeibare, zware energieën. Deze zijn verbonden met het ruggemerg of het centrale zenuwstelsel en bewegen zich door ons lichaam. De symptomen die hierbij optreden zijn o.a. angst, depressie, verslavingen, onverklaarbare gemoeds- of persoonlijkheidsveranderingen. Als deze energieën zijn verwijderd geeft dit rust en opluchting. De kracht keert terug en daardoor verandert de beleving en het gedrag als vanzelf.

Duur en kosten van de sessie

Een illuminatie of extractie duurt anderhalf tot twee uur: € 90,-. Een soulretrieval bestaat uit een sessie van drie uur: € 150,- inclusief terugkomsessie: € 200,-. Neem contact op als de hoogte van de kosten een belemmering is.

Lees meer
bottom of page